torsdag 4 juni 2009

Vilket tjoller...

Nu har vi klagat och tjafsat angående tentan som är idag!
Vi har fått tillåtelse att göra tentan men det är lite krångligare än så...
Kursen det handlar om är socialpsykologi och när vi läste den så läste vi den tillsammans med sociologerna. Detta för att spara pengar! När vi hade tentan till denna kurs i våras så var halva provet med frågor som rör sociologi och halva psykologi! Trots att det inte rör vårat program så var vi tvungna att lära oss sociologidelen ( kan ärligt säga att det var de frågorna som förstörde första tentan)

Tentan som är idag är för dom som går psykologi 2an (dom läser denna kurs i en annan ordning än oss) och dom har INTE läst tillsammans med några sociologer! Därför innehåller tentan idag BARA frågor som rör psykologistudenter! (som det ska vara)

Tillbaka till vårat problem.
Vi har nu som sagt fått tillåtelse att skriva dagens tenta MEN vi MÅSTE komma tillbaka efter sommaren och svara på halva omtentan som är då! Dom frågor som rör SOCIOLOGI!!!!
Vi som läser Psykologi 1 måste alltså först skriva en vanlig tenta precis som tvåorna! Sen måste vi dessutom skriva en halv tenta som bara berör sociologi efter sommaren! Detta enbart för att Ltu ville spara pengar och låta oss läsa tillsammans med ett annat program! Så nu står det i våran kursplan!!
Jag är inte intresserad av sociologi och jag har aldrig sökt om att få läsa det!!!

Nu blir det att skriva tenta klockan 15 idag och jag har inte pluggat sen i tisdags... SKOJ!!!

Inga kommentarer: